Disclaimer

Informatie volgens § 5 TMG

Boris & Sabine Tegtmeier
Noordwijkse Duinen nr. 345
Sprekelsholzkamp 53
31675 Bückeburg

Contact

Telefon: 05722 / 9093660
E-Mail: info(at)noordwijk-vakantiehuis.com

BTW-nummer

BTW-identificatienummer: NL826115962B01

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr
U kunt ons e-mailadres vinden in de bovenstaande disclaimer.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met artikel 7 (1) van de Duitse Telemediawet. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie volgens algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat we ons bewust worden van een specifieke wettelijke overtreding. Zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waar wij geen invloed op hebben. Om deze reden kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment dat de link werd gemaakt. Er was geen illegale inhoud zichtbaar op het moment dat de link werd gemaakt.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we op de hoogte zijn van juridische overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitant van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elk gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Laat het ons weten als u toch op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht. Zodra we op de hoogte zijn van juridische overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

bron: e-recht24.de