Omgeving

NOORDWIJK BELEVEN

Strand & Zee

Noordwijk is een populaire badplaats met ongeveer 13 kilometer kustlijn met stranden en duinen voor lange wandelingen en fietstochten. Het pittoreske voetgangersgebied met talloze winkels nodigt uit tot wandelen.

 

Noordwijkse-Duinen-345-Noordsee

Noordwijkse droomstranden

De mooie stranden van Noordwijk zijn divers: er zijn levendige stranden met gezellige restaurants, waarvan sommige het hele jaar open zijn, en verlaten, rustige, eindeloze stukken. Het wat rustigere strandgedeelte Langevelderslag ligt op slechts 2 km van het vakantiehuis en is gemakkelijk te voet bereikbaar. Er is een grote parkeerplaats (€3/dag), restaurants met een avonturenspeeltuin, snackbars, ijssalons en een hondenstrand.

Noordwijkse-Duinen-345-Meer-Strand
Noordwijk-Ferienhaus-345-Langevelderslag-Cafes

Voor wie het wat levendiger wil: op het bruisende Noordwijkse hoofdstrand langs de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je gezellige strandrestaurants, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Er zijn ligbedden, parasols en windschermen te huur. Strandactiviteiten zoals surfen, kitesurfen, yoga en beachvolleybal zijn mogelijk. Het hondenstrand begint aan de zuidboulevard.

Attrakties en steden

Zin in een dagje uit? De aantrekkelijke steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Leiden bereik je in ongeveer 30 minuten, en de kleurrijke tulpenvelden en Keukenhof liggen om de hoek.

Amsterdam
Noordwijkse-Duinen-345-Den-Haag
Den Haag
Rotterdam

De schone stranden van Noordwijk

Dit jaar heeft Noordwijk opnieuw het internationale kwaliteitszegel ontvangen, de blauwe vlag voor zwemwaterkwaliteit, schone, milieuvriendelijke en veilige zwemomstandigheden. Bovendien heeft Noordwijk het keurmerk van de Europese kwaliteitskust, dat wordt toegekend aan kustplaatsen die zich bijzonder inzetten voor duurzaam toerisme, milieubescherming en het behoud van natuur en landschap.

De Nordzee roept!

Je zult er dol op zijn. Noordwijk en omgeving zijn onvergetelijk.