Omgeving

Noordwijk beleven

Strand en zee

Noordwijk is een populaire badplaats met ongeveer 13 kilometer kustlijn met stranden en duinen voor lange wandelingen en fietstochten. Het pittoreske voetgangersgebied met talloze winkels nodigt uit tot wandelen.

Stand en zee met prachtige standcafés en restaurants zijn vlakbij. De aantrekkelijke steden Amsterdam, Leiden en Den Haag zijn ook snel te bereiken.

Noordwijk vuurtoren
Noordwijkse duinen café

Het vakantiepark Noordwijkse Duinen

Het vakantiepark „EuroParcs Noordwijkse Duinen“ (voorheen Topparken) biedt met veel recreatie en service de perfecte vakantie voor het hele gezin. Zowel in de vakantiewoningen als in het hele park zijn uitgebreide hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen om personeel en gasten te beschermen en u een veilig verblijf te garanderen. Afstandsregels worden nageleefd, dispensers met desinfecterende middelen zijn aanwezig.

  • Vakantiepark aan zee in de duinen
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Binnenbad van het partnerpark kan ook gebruikt worden
  • Activiteiten en amusement voor kinderen
  • Speeltuinen
  • Fietsverhuur
  • Restaurant met een terras
  • Goede winkelmogelijkheden
  • Brood en BBQ-service

De prachtige stranden van Noordwijk

De droomstranden van Noordwijk zijn divers: er zijn levendige stranden met gezellige restaurants, waarvan sommige het hele jaar open, en verlaten, rustige, eindeloze stukken.

Noordwijkse strand

Op het bruisende strand van Noordwijk aan de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je gezellige strandrestaurants, waarvan vele het hele jaar geopend, speeltuinen, strandactiviteiten zoals surfen, vliegeren en beachvolleybal. Toiletten, ligstoelen, parasols en voorruiten kunnen worden geleend. Het hondenstrand begint op de zuidboulevard.

Noordwijk-surfing
Noordwijk-strand-zee
Noordwijk-strand
Noordwijk-zeer-golven

Langevelderslag strand

Eindeloos lang, rustig strand omgeven door prachtige duinen, op slechts 3 km van het huis en gemakkelijk te voet bereikbaar. Grote parkeerplaats voor auto’s (3 € / dag). Op de stand zijn er restaurants, snackbars, ijssalons, surfschool, hondenstrand, het restaurant Nederzandt met een grote speeltuin.

Noordwijk duinen
Noordwijkse-Duinen-Langevelderslag-Strand
Noordwijkse-Duinen fietstocht
Noordwijk duin strand

Attrakties en steden

Het gebied is ook perfect voor dagtochten: de mooie steden Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Gouda zijn in ongeveer 30 minuten te bereiken, de tulpenvelden van Keukenhof en Space Expo liggen voor den deur.

Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Alkmaar
Keukenhof & tulpenvelden
Delft

De schone stranden van Noordwijk

Dit jaar heeft Noordwijk opnieuw het internationale kwaliteitszegel ontvangen, de blauwe vlag voor zwemwaterkwaliteit, schone, milieuvriendelijke en veilige zwemomstandigheden. Bovendien heeft Noordwijk het keurmerk van de Europese kwaliteitskust, dat wordt toegekend aan kustplaatsen die zich bijzonder inzetten voor duurzaam toerisme, milieubescherming en het behoud van natuur en landschap.

De Nordzee roept!

Je zult er dol op zijn. Noordwijk en omgeving zijn onvergetelijk.